Kledingsponsor

Manege RCA uit Appelscha is per april 2015 de kledingsponsor van Inn Tenns.

Tennis

Inn Tenns organiseert alle tennistrainingen bij de verenigingen in Oldeberkoop, Haulerwijk, Appelscha, Smilde, Bakkeveen en Oosterwolde.

De jeugd trainingen worden gegevens volgens de methode ‘Tenniskids’ van de KNLTB. Deze methode maakt gebruik van verschillende materialen en veldgroottes. Sinds de invoering van deze methode is het plezier in tennissen voor jeugdleden en dan met name de jongsten onder enorm toegenomen. Door het gebruik van de lichtere materialen is het spel voor deze groep vertraagd en kunnen ze het op hun eigen niveau goed spelen. Hiermee verdwijnt de kunst van het over het net krijgen van de zware gele bal vanaf de achterlijn op het grote veld, en kan er echt getennist worden.

De senioren krijgen trainingen naar wens en op niveau. Er zal aandacht worden gegeven aan de verschillende aspecten van het spel tennis. U kunt hierbij denken aan de techniek, de tactiek, het mentale aspect en het conditionele aspect.
Bij beginners zal in eerste instantie meer aandacht worden gegeven aan de techniek en de tactiek, waar bij de gevorderde speler de mentale aspecten en de conditie een belangrijkere rol gaan spelen.

Wilt u specifiek trainen op bepaalde onderdelen binnen uw eigen spel dan is het nemen van een serie privé trainingen een uitstekende mogelijkheid. U krijgt hier alle aandacht en tijd van de trainer waardoor de gehele lestijd de aandacht aan uzelf wordt besteed.

Voor alle mogelijkheden van de trainingen binnen uw vereniging klikt u link in het menu aan de linkerkant op deze pagina.